2017-05-27 19:30:26• hírek • Kocsis Zoltán

A készenléti felügyelőség tagja nyerte a Toronyfutást

Alig több mint egy percre volt szüksége Demian Mariannak, hogy a szatmátnémeti Közigazgatási Palota lépcsőin felfutva eljusson a 15. emeletre. Ezzel a teljesítménnyel meg is nyerte az elsőként kiírt és a régióban is egyedülállónak számító versenyt.

Már ami a laikus nagyközönséget illeti, hisz a szakemberek számára egyáltalán nem számít kuriózumnak az ilyen jellegű megmérettetés: a tűzoltók évente több hasonló versenyen is részt vesznek.

Az első szatmárnémeti toronyfutásra 32-en jelentkeztek, ők voltak azok a bátrak, akik arra vállalkoztak, felfutnak a palota 15. emeletére. Amint az a Szatmárnémeti önkormányzat Facebook-oldalán élőben is látható volt, komoly fizikai felkészülést igényelt ez az igazi erőpróba.

Nem véletlenül jutott fel a leggyorsabban a szatmárnémeti Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének az egyik tagja: Demian Marian egy perc 19 másodperc alatt teljesítette a próbát.

A verseny kifejezetten sikeresnek bizonyult, és amint azt a szervezők – Szatmárnémeti Erdélyi Kárpát Egyesület, Szatmár Megyei Tanács, a ProRacers és a Multisalva egyesületek – elmondták, a továbbiakban is tervezik hasonló események megszervezését.

Íme a végeredmények:
Férfiak:18-34 év:

  1. hely: Demian Marian

  2. hely: Micaş Adrian

  3. hely: Grec Iuliu Victor

35 év fölött:

  1. Takács Arthur

  2. Egri László

  3. Botar Doru

NŐK:18-34 év:

  1. Manolache Marica Carmen

35 év fölött:

  1. hely: Rusu Oana

  2. hely: Hodász Erzsébet

  3. hely: Kiss Pamela

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: